воскресенье, 15 февраля 2015 г.

Домашні курячі ковбаски

Домашні курячі ковбаски - дуже смачно!


Рецепт:
  • 500 гр курячого фаршу; 
  • 200 мл молока; 
  • паприка солодка 1 ч. л.; 
  • сіль, перець за смаком приправа до курки (у мене курка гриль).

Фарш змішуємо з молоком і ставимо в холодильник на 30-40 хвилин.

Дістаємо, висипаємо всі спеції і добре перемішуємо. Якщо є кондитерський шприц, то використовуємо його, якщо немає, то наповнюємо звичайний поліетиленовий пакетик, попередньо зрізавши куточок діаметром 1,5-2 сантиметри. Готуємо 14 квадратиків харчової плівки 20х20 сантиметрів, видавлюємо фарш на харчову плівку, закручуємо акуратно і з боків хвостики зав'язуємо ниточками. 

Відправляємо варитися у киплячу воду хвилин на 10-15. А потім можна злегка обсмажити. З цієї кількості виходить 14 невеликих ковбасок. 

От і все! Але, як смачно!

Комментариев нет:

Отправить комментарий