Домашні курячі ковбаски - дуже смачно!
Рецепт:
- 500 гр курячого фаршу;
- 200 мл молока;
- паприка солодка 1 ч. л.;
- сіль, перець за смаком приправа до курки (у мене курка гриль).
Фарш змішуємо з молоком і ставимо в холодильник на 30-40 хвилин.
Дістаємо, висипаємо всі спеції і добре перемішуємо. Якщо є кондитерський шприц, то використовуємо його, якщо немає, то наповнюємо звичайний поліетиленовий пакетик, попередньо зрізавши куточок діаметром 1,5-2 сантиметри. Готуємо 14 квадратиків харчової плівки 20х20 сантиметрів, видавлюємо фарш на харчову плівку, закручуємо акуратно і з боків хвостики зав'язуємо ниточками.
Відправляємо варитися у киплячу воду хвилин на 10-15. А потім можна злегка обсмажити. З цієї кількості виходить 14 невеликих ковбасок.
От і все! Але, як смачно!
Комментариев нет:
Отправить комментарий