воскресенье, 7 декабря 2014 г.

КОЛБАСКА ИЗ КУРИНЫХ ПОТРОШКОВ


Домашняя колбаса с куриной печенки и потрохов



Инградиенты:
  • Куриные желудочки (пупки) 250гр. 
  • куриная печень 250гр. 
  • куриные сердечки 250гр. 
  • куриный окорочек крупный 1 шт. 
  • лук репчатый 3 средние головки 
  • яйца куриные крупные 4шт 
  • манка 5 ст.ложек. 
  • сливочное масло для обжарки лука 
  • чеснок 1-2 зубчика 
  • соль, перец, любимые приправы 
  • можно добавить еще ст.ложку коньяка, мускатный орех, молотую паприку, майоран.


Спосіб приготування


  1. Очистити окорочек,зрізавши з кісток м'ясо,порізати м'ясо кусочкаси середньої велечини,можна перекрутити.
  2. Печінка та інші потрошка вимити,очистити від жилок.Поставити варитися. Печінку варимо 10 хвилин (після закипання води),серце 20 хвилин після закіпання води), пупки 30 хвилин (після закипання води).Посолити серце і пупки в кінці варіння.
  3. Цибулю нарізати кубиками і пассировати на вершковому маслі, я додавала до цибулі ще коньяк,в кінці смаження. 
  4. Печінку нарізати кубиками, пупки дрібними кубиками, серце або на маленькі кубики або кружечками.
  5. Перекласти все в об'ємну ємність,перемішати з сирим м'ясом, додати яйця, манку, сіль, цибулю, дрібно порізаний часник, перець, приправи і спеції, перемішати.
Беремо харчову плівку і викладаємо на неї фарш, я розділила його на дві частини. Виклавши фарш, щільно закутуємо в плівку, потім шпагатом або нитками, перев'язуємо щільно, робимо щільний батончик. Я для надійності перемотала ще харчовою плівкою і поклала в одноразові пакети, в два кульки.

Ставимо велику каструлю на вогонь, як тільки вода закипіла залагоджуємо батончики ковбаси у киплячу воду, вони повинні плавати у воді, води треба багато, більше половини каструлі. Варимо близько 40 хвилин, з одного боку, потім перевертаємо на другу сторону і варимо 40 хвилин.

Все готово, можна їсти як гарячою, так і холодною. З цієї кількості продуктів виходить близько 1 кг. ковбаски.


Источник - Сайт едим дома


Комментариев нет:

Отправить комментарий