Домашняя колбаса с куриной печенки и потрохов
Инградиенты:
- Куриные желудочки (пупки) 250гр.
- куриная печень 250гр.
- куриные сердечки 250гр.
- куриный окорочек крупный 1 шт.
- лук репчатый 3 средние головки
- яйца куриные крупные 4шт
- манка 5 ст.ложек.
- сливочное масло для обжарки лука
- чеснок 1-2 зубчика
- соль, перец, любимые приправы
- можно добавить еще ст.ложку коньяка, мускатный орех, молотую паприку, майоран.
Спосіб приготування
- Очистити окорочек,зрізавши з кісток м'ясо,порізати м'ясо кусочкаси середньої велечини,можна перекрутити.
- Печінка та інші потрошка вимити,очистити від жилок.Поставити варитися. Печінку варимо 10 хвилин (після закипання води),серце 20 хвилин після закіпання води), пупки 30 хвилин (після закипання води).Посолити серце і пупки в кінці варіння.
- Цибулю нарізати кубиками і пассировати на вершковому маслі, я додавала до цибулі ще коньяк,в кінці смаження.
- Печінку нарізати кубиками, пупки дрібними кубиками, серце або на маленькі кубики або кружечками.
- Перекласти все в об'ємну ємність,перемішати з сирим м'ясом, додати яйця, манку, сіль, цибулю, дрібно порізаний часник, перець, приправи і спеції, перемішати.
Ставимо велику каструлю на вогонь, як тільки вода закипіла залагоджуємо батончики ковбаси у киплячу воду, вони повинні плавати у воді, води треба багато, більше половини каструлі. Варимо близько 40 хвилин, з одного боку, потім перевертаємо на другу сторону і варимо 40 хвилин.
Все готово, можна їсти як гарячою, так і холодною. З цієї кількості продуктів виходить близько
Источник - Сайт едим дома
Комментариев нет:
Отправить комментарий