понедельник, 17 марта 2014 г.

Як подати яєчню

Як подати яєчню. Новинка


Для приготування яєчні потрібні тонкі довгі сосиски. Необхідно розрізати сосиску уздовж навпіл, не дорізуючи з одного боку до кінця. Розгорнути сосиску зрізами назовні, з'єднавши вільні кінці. Щоб вони трималися разом скріпити їх зубочисткою. На сковороді розігріти трохи олії, викласти сосиски, а в них вилити яйця. Діяти акуратно, щоб жовток залишився цілим. Смажити на дуже слабкому вогні, для того, щоб яйця залишилися ніжними, а сосиски не пригоріли. Акуратно за допомогою лопатки перенести яєчню на тарілку, витягти зубочистку, обрізати зайве, якщо трохи білка витекло при смаженні. Подавати відразу. Солити і перчити за смаком.



Яєчня «Світлофор»


Для приготування такої яскравої яєчні знадобиться шматочок помідора, листочок салату, скибочка огірка. На сковороді розігріти трохи олії, вилити на неї яйце намагаючись сформувати довгасту форму з жовтком всередині. Поки білок рідкий, яєчні можна надати бажану форму за допомогою лопатки. Коли яйце просмажиться, перенести його на тарілку, обрізати краю, надаючи форму прямокутника. Прикрасити шматочком помідора і скибочкою огірка на листку салату. Красивішою вийде, якщо кружечки, кольору світлофора, будуть однакового діаметру. Подавати відразу.

Квіточки в перці


Цікаві способи подати яєчню  

Для приготування такого букета знадобиться соковитий солодкий перець з товстими стінками. Можна брати будь-якого кольору, але особливо виграшно виглядає червоний. Відрізати від перцю поперек 3 кружечки товщиною 0,5 см. На сковороді розігріти трохи олії, викласти кружальця, вилити в них яйця намагаючись розташувати жовток по центру. Поки рідкий білок, жовток можна поправити за допомогою лопатки. Діяти акуратно, щоб жовток залишився цілим. Смажити на дуже слабкому вогні, для того, щоб яйця залишилися ніжними, а перець не пригорів. Акуратно за допомогою лопатки перенести яєчню на тарілку. Можна прикрасити зеленню або вирізати листочки з огірка. Подавати відразу. Солити, перчити за смаком.

Яєчня-портрет


Для приготування «смішну пику» знадобляться сосиски, скибочка хліба (бажано край), зелень, кетчуп. На сковороді розігріти трохи олії, вилити на неї два яйця, намагаючись, щоб жовтки були недалеко один від одного - це «очі». Готову яєчню перенести на тарілку. З сосиски вирізати довгастий «ніс», " круглі «райдужки очей», «вушка», «мова». Хліб розрізати на дві частини по вигнутій лінії, імітуючи «рот». Тепер розкласти всі частини на «обличчі». Кетчупом домалювати зіниці. З допомогою зелені зробити «волосся» і «брови». У нас вийшов практично Гомер Сімпсон, тільки з волоссям.

Полянка з ромашками


Для такої яєчні краще підійдуть перепелині яйця і довгі тонкі сосиски, для стеблинок знадобиться зелень. Сосиски розрізати уздовж навпіл повністю. З одного краю по довгій стороні зробити надрізи ножем, як би формуючи бахрому. З'єднати короткі кінці сосиски зубочисткою, розташовуючи розрізаний край зовні. Вийдуть пелюстки, схожі на пелюстки ромашки з порожньою серединкою. На сковороді розігріти трохи олії, викласти сосиски, у серединку кожної вилити яйце. Смажити на дуже слабкому вогні, для того щоб яйця залишилися ніжними, а сосиски не пригоріли. Акуратно за допомогою лопатки перенести яєчню на тарілку, вийняти зубочистки і прикрасити зеленню, надаючи їй вид стеблинок. Подавати негайно, посоливши і поперчив за смаком.

Сонечко



Яєчню можна прикрасити за допомогою кетчупу або гірчиці. Для цього потрібно посмажити звичайну яєчню. Перенести її на тарілку, а потім намалювати сонечко, посмішку, рибку або щось подібне кетчупом. Щоб малюнок вийшов акуратним, кетчуп краще наносити за допомогою корнетика. Як правильно згорнути корнетик - підкаже наша фотоинструкция. Наносити малюнок краще не поспішаючи, щоб лінії виходили рівними. Можна скористатися кондитерським шприцом для малювання глазур'ю.


*****


Информация для тех, кто ищет способы поступить на учебу в Польшу бесплатно. Посетите сайт Образование в Польше там много очень ценной информации о получении высшего образования в Польше бесплатно, вот ссылка - http://zojy.ucoz.ua/index/0-4

Кроме того на сайте вы найдете отзывы украинских студентов о Польше и о жизни студентов в этой стране, вот ссылка - http://zojy.ucoz.ua/blog/ucheba_v_polshe_otzyvy/2014-05-01-82 

Для тех, у кого нет средств оплачивать учебу за границей, информация о Щецинской морской академии, которая принимает на учебу украинских юношей и девушек, освобождая их от оплаты, вот ссылка - http://zojy.ucoz.ua/index/0-8

И, еще там же вы найдете информацию о стипендиях, которые выплачивает украинцам это учебное заведение, вот ссылка - http://zojy.ucoz.ua/index/stipendija_v_1000_zlotykh/0-30

Прошу переглянути відео про навчання в Польщі:




Комментариев нет:

Отправить комментарий