пятница, 24 января 2020 г.

Лечит пиявка

Биофабрика п'явки. Продажа п'явок медичних по Украіні

Львів, Львівська область, Франківський Додано в 21:35, 22 вересня 2019, Номер оголошення: 451384302
8 грн.
Оголошення відБізнес
 
Львівська біофабрика П'явки . Вирощуємо п'явки медичні 15 років .
Продаємо п'явки медичні в аптеки , медичні центри,гірудокабінети , та людям що лікуються на дому.Відправляємо п'явки медичні терміново по області та в любі інші міста та села України круглий рік . Нашими постійними клієнтами є медцентри та приватні особи Одеси , Харькова, Києва , Запоріжжя,Дніпропетровська , Тернополя,Івано-Франківська, Мукачево,Запоріжжя .
Продаємо п'явки медичні від 20 штук і оптом від 100 штук . Розміри п'явок : косметика: 0,01 -0,3 грамма ; невеличкі 0,4-0,7; середні не великі 0,8-1,0 ; середні і великі 1,0 -1,5-3,5 грамма . Ціна коливається від 8 грн до 17 грн в залежності від кількості та ваги п'явки.
Наші п'явки сертифіковані в держівній ветеринарній службі і в контрольно-аналітичній лабораторії м. Львова.
Відправляємо п'явки по Україні ЖД транспортом, автобусами,маршрутками та транспортними компаніями ( Нова пошта,Інтайм,Автолюкс...)
pijawki-prodaga.com
Ми завжди допоможемо вам вибрати правильну вагу п'явки медичної і визначитись із кількістю, розкажем як зберігати п'явки,як розбирати посилку з п'явками, ази гірудотерапії - що не можна робити, чого не потрібно боятись , як готуватись до гірудотерапії...
В посилку з п'явками, по бажанню замовника, ми покладемо копію сертифіката на п'явки, інструкцію по розбору посилки з п'явками та інструкцію як зберігати п'явки на дому, також ви можете замовити книжку по гірудотерапії Лідії Куплевської (160 грн) та крема лікувальні чи косметичні з екстрактом п'явки що розроблялися львівськими фармацевтами ціну уточнюйте.

Комментариев нет:

Отправить комментарий