пятница, 2 января 2015 г.

Точка щастя

Точка щастя


Наш організм влаштований так мудро, що в ньому є "точка щастя".
Шукаємо точку щастя". Знаходимо і працюємо з нею. На щастя, далеко ходити не потрібно. Це вилочкова залоза, яка знаходиться в центрі грудей, саме вона і називається "точка щастя".




Ця залоза допомагає нейтралізувати негативну енергію, посилити імунну систему, підтримати здоров'я.

Точка щастя

Простукування, погладжування, масаж цієї точки дуже ефективні. Це допомагає піднімати наші енергетичні вібрації на вищий рівень. Вилочкова залоза підтримує енергію нашого тіла. Тому, коли в нашій енергетичній системі спостерігається дисбаланс, саме вона може допомогти, оскільки є містком між мозком і тілом. Залоза дуже не любить стресс, в цей момент вона дуже стискується, і організм людини відчуває зниження життєвої сили.

Як правильно стимулювати вилочкову залозу?

Це можна робити кулаком, наприклад як Тарзан з фільму, але при цьому не молотити з усієї дурі, а тільки легенько постукувати.

Можна простукувати або погладжувати пальцями. Робіть це протягом приблизно 20 секунд і глибоко дихати при цьому.

Фахівці радять в момент стимулювання повторювати позитивні афірмації, наприклад таку: “Все прекрасно, я веселий і щасливий " або “Я щаслива, я здорова, я красива", придумайте під себе любу позитивну  афірмацію.

Як дізнатися, що вилочкова залоза активізувалася?

В процесі активізації ви відчуєте душевне полегшення, легесеньке тремтіння тіла, легеньки  мурашки по тілі, з’явиться почуття    легкої  радості і щастя.

Іноді ці відчуття з’являться одразу, іноді через  деякий час. Якщо виконувати легке стимулювання точок на шкірі в місьці знаходження залози щодня, то відчуття радості з’явиться одразу.

Людям, які піддаються  частим  нападам стрессу, хвилюванню і панічним страхам,  активізацію залози необхідно  робити щодня, навіть  декілька разів на день, що  поверне вам  гарний життєвий баланс.

Комментариев нет:

Отправить комментарий