вторник, 20 сентября 2011 г.

Азовське море відпочинок

Азовське море відпочинок

1. База відпочинку "Геолог" на Азовському морі в Геничеську.

Щоб переконатися в тому, що природа в своєму творчому захваті здатна затьмарити будь-яку людську фантазію, треба приїхати сюди, на Арабатську стрілку. Прекрасний, свіжий, чистий, настояний на запахах квітучих степових трав і моря повітря, солоні і грязьові озера, блакитні затоки та лимани, м'який клімат, широкі пляжі, покриті піском і дрібним черепашником, - для кожного з нас це все рідне, знайоме і звичне з дитинства ... Якщо ви не уявляєте свій відпочинок без теплого, чистого моря, достатку дешевих фруктів і овочів, вина, рибних делікатесів, просторих пляжів - Вам сюди, на базу відпочинку «Геолог».

Азовське море база відпочинку "Геолог"

База відпочинку «Геолог» знаходиться в селищі Стрілецьке, віддаленістю від Генічеська близько 30 кілометрів. Вся територія бази відпочинку сповнена зелених насаджень, що створює неперевершене відчуття затишку та свіжості.

Проживання: в 2х-, 3х-місних номерах, оснащених всіма необхідними меблями, холодильниками, телевізорами. Всі номери проведено ремонт, встановлено склопакети, москітні сітки, броньовані двері. Є своя артезіанська свердловина, автономні бойлери, що позбавляє вас проблем з гарячою водою.

,

Харчування: на території бази працює чудова їдальня, зі свіжим, домашнім, калорійним триразовим харчуванням, яке оплачується окремо від вартості проживання. При бажанні ви можете обмежитися одним сніданком, обідом або вечерею.

Інфраструктура: на території бази відпочинку «Геолог» функціонують

їдальня
літнє кафе
медпункт
стоянка для автотранспорту
дитяча розважальна майданчик

За бажанням туристів (приблизно через день) автобус возить відпочиваючих на природне джерело гарячих радонових вод (гарячий гейзер). Мінеральні води відкриті на Арабатській стрілці недавно. За висновком Українського НДІ курортології і фізіотерапії, ці води мають бальнеологічну цінність по своїй мінералізації, хімічному складу і наявності біологічно активних речовин, таких як йод, бром, кремнієва кислота. 
Важливим з'явився і той фактор, що ці води використовуються для лікування захворювань опорно-рухового апарату, нервової системи та інших недуг Дані води роблять благотворний вплив при варикозі, поліартриті, радикуліті і т.д. Також нещодавно було відкрито ще один гарячий джерело, який знаходиться всього в 3 кілометрах від бази відпочинку.

Приїжджайте до нас на відпочинок! Чуйний і привітний персонал нашої бази відпочинку завжди готовий вислухати будь-які ваші прохання і побажання з метою зробити ваш відпочинок незабутнім і максимально комфортним.

Контактна інформація:
Поштова адреса: сел. Стрілкове, Генічеський р-н, Херсонська обл., Вул. Приморська, 98
Телефони: 095 3927980 і 067 6322373 - Аліна Сергіївна, 050 36 31 255 - Наталія Іванівна; e-mail - touch01@rambler.ru
Нагадуємо, що для дзвінків з Росії спочатку набирається код 8 1038, а потім номер телефону.


2. Азовське море база відпочинку у с.Генгорка, вул. Виноградна, 34а

Приватний пансіонат, розташований в с. Генгорка, запрошує провести незабутні літні дні відпустки або вихідних на косі Арабатська Стрілка!

Запрошуємо відпочити в невеликому затишному приватному міні-пансіонаті розташованому на Арабатській стрілці в Генгорці. Ми раді подарувати вам нашу гостинність і коротко опишемо умови, які ми можемо вам надати. 
Міні-пансіонат розташований в самому центрі селища Генгорка, в дуже тихому місці.

Проживання: Ви можете зупинитися в кімнатах  на 2-х, 3-х, 4-х осіб. Є літній душ (з підігрівом води цілодобово), змивні туалети з унітазами. На території передбачено місце для безкоштовного паркування машин.Можливість підключення Wi-Fi. До моря 10 хв прогулянковим кроком. Харчування: можливе самостійне приготування їжі на нашій кухні, обладнаної плитами, холодильниками та іншим необхідним інвентарем.

Відпочинок на Азовському морі - це, в першу чергу, недорого. Але крім низьких цін є й маса інших переваг. Тепле, досить мілке, не дуже солоне, без сильних хвиль море - це ідеальний варіант для дітей. Тут Ви знайдете чимало способів весело та цікаво провести час. До Ваших послуг: польоти на парашуті, катання на надувних гірках і бананах, скутерах, прекрасна рибалка, незабутні екскурсії та багато іншого. М'який клімат, дивовижні ландшафти, тепле море і золоті піщані пляжі змусять Вас повертатися сюди знову і знову. Якщо Вам набридне проводити час на пляжі, Ви можете відвідати аквапарк, взяти участь в анімаційних програмах, сходити в кінотеатр або посидіти в затишному кафе біля моря. Вартість проживання - узгоджується при бронюванні номера. Наші ціни Вас приємно здивують! 
УВАГА! Спеціальна пропозиція! 
ЗНИЖКИ В ЧЕРВНІ і ВЕРЕСНІ! Під час відпочинку можна також пройти курс бальнеологічного лікування - захворювання шкіри, серцево-судинної системи, остеохондрозу, периферичної нервової системи, жіночої статевої сфери на природному гарячому джерелі. За попередньою домовленістю ми можемо зустріти вас на зд станції Новоолексіївка. 
Контактна інформація:
Поштова адреса: Херсонська область, м. Генічеськ, Арабатська стрілка, сел. Генгорка, вул. Виноградна, 34а. Контактні телефони: 095 7413622, 05534 50178 - Неля, e-mail - verstukovan@mail.ru Нагадуємо, що для дзвінків з Росії спочатку набирається код 8 1038, а потім номер телефону.

3. Азовське море база відпочинку приватний пансіонат "Атлантида"

Приватний пансіонат «Атлантида» розташований в с.Стрілкове, на косі Арабатська Стрілка, в 35 км. від м. Генічеськ. Доброзичливі власники чекають на відпочинок бажаючих з усіх куточків України, Росії, Білорусі! Контактні телефони: 066 3900007, 050 6866203; e-mail: yaxa-71@mail.ru Поштова адреса: 75583 України, Херсонська обл, Генічеський р-н, сел. Стрілкове, вул. Леніна, 78.
Розташування: один двоповерховий і один одноповерховий корпус, а також їдальня та літній майданчик в центральній частині сел. Стрілецьке. Територія охороняється, озеленена і доглянута.
Розміщення: пропонує однокімнатні 2-4х місні кімнати, а так само є загальна кухня з необхідним набором посуду для приготування їжі.

Харчування: 3-х разове в їдальні готелю (домашня кухня). До послуг відпочиваючих обладнана всім необхідним кухня для самостійного приготування їжі.
Період роботи: з травня по вересень.
Розрахунковий час: 12:00
Інфраструктура: кафе, бари, торговельні кіоски, кінотеатр, магазини, овочевий ринок, парк атракціонів, вузол зв'язку, банкомат на видаленні 300 - 600 м.
Пляж: б / о «Сокіл» (900 м.), піщаний (дрібна черепашка) з тіньовими навісами, кабінками для перевдягання та душовими, водними атракціонами й об'єктами торгівлі.

У вартість входить: проживання, автостоянка. Дітям до 2-х років, проживання та харчування - безкоштовно, з 3-х до 10-ти років 50%
У вартість не входить: 3-х разове харчування (80.00 грн).Доставка від ст. Новоолексіївка до місця проживання (30грн \ чол) / Надані послуги: екскурсії - Крим, Асканія-Нова, Генічеськ, Арабатська Стрілка. При пансіонаті є мікроавтобус, який здійснює щоденні рейси на гаряче джерело і вивозить всіх бажаючих на пляж. На території пансіонату знаходиться магазин, а також затишні альтанки і мангал.

Контактна інформація: телефон - 066 3900007, 050 6866203; e-mail: yaxa-71@mail.ru
Поштова адреса: 75583 України, Херсонська обл, Генічеський р-н, сел. Стрілкове, вул. Леніна, 78.
Доїхати до нас можна на будь-якому зручному Вам поїзді кримського напрямку, до станції Новоолексіївка, де Вас зустріне наш водій (попередньо Зідзвонившись).
Нагадуємо, що для дзвінків з Росії та Білорусі спочатку набирається код 8 10, а потім номер телефону

4. Азовське море база відпочинку міні-пансіонат "У Світлани"

Приватний пансіонат, розташований в с. Генгорка, запрошує провести незабутні літні дні відпустки або вихідних на косі Арабатська Стрілка!

Доброзичлива сімейна пара чекає на відпочинок бажаючих з усіх куточків України, Росії, Білорусі! Міні-пансіонат розташований в самому центрі селища Генгорка, в дуже тихому місці.

Проживання: 2-х, 3-х, 4-х місні номери з вигодами (всього 10 номерів). Великі просторі кімнати, дерев'яні меблі. У кожній кімнаті є санвузол з душовою кабінкою, холодна і гаряча вода цілодобово.

Харчування: на території пансіонату знаходиться кухня з усім необхідним для приготування їжі, є простора їдальня, де ви можете поїсти і подивитися телевізор.

Інфраструктура: пансіонат знаходиться недалеко від магазинів і ринку. До моря 5-7 хвилин ходьби.

Пляж: близько 5 хвилин ходьби. Берег пологий, повністю складається з піску і дрібних черепашок. Особливо добре на дрібному і теплому побережжі відчувають себе діти.


Вартість проживання на сезон 2011р - 100 грн. з чол. / доба
У червні і серпні знижки.
Прибувають на поїзді організовуємо доставку від залізничного вокзалу ст. Новоолексіївка і назад.

Контактна інформація:
Телефони: 095 7010212 - Світлана, 067 8822973 - Геннадій;
e-mail - arietis@mail.ru
Нагадуємо, що для дзвінків з Росії спочатку набирається код 8 1038, а потім номер телефону.


5. Азовське море база відпочинкуПансіонат "Валок"

Пансіонат "Валок" розташований далеко від інших баз, на віддалі від населених пунктів або промислових підприємств (на відстані більше 50 км від міста Генічеськ, приблизно посередині коси Арабатська Стрілка), прямо на березі моря. Біля неї знаходиться страусина ферма, куди часто приїжджають екскурсії зі всієї коси. За 10 кілометрів навколо бази можна зустріти хіба що відпочиваючих з своїми наметами.

Пансіонат Валок

База відпочинку введена в експлуатацію 15 червня 2004 року.Період роботи пансіонату: 20 травня - 20 вересня. Корпуси пансіонату "Валок" знаходяться прямо на березі моря (в 20 метрах від пляжу). А значить ви разом зі своєю сім'єю зможете спокійно насолоджуватися чистим морем і свіжим морським повітрям. А ввечері вас чекає розважальна програма, дискотека та бар, де ви скуштуєте справжній страусовий шашлик.

Умови проживання:

1-но поверховий корпус: розрахований на 45 осіб, 2-3-4-х місні номери з усіма зручностями (холодна і гаряча вода цілодобово, в кожному номері кондиціонер, супутникове телебачення, холодильник, нові меблі, бойлер).

4-х поверховий корпус: розрахований на 150 чол., 1-2-3-х місні номери. Номери з усіма зручностями (холодна і гаряча вода цілодобово, в кожному номері кондиціонер, супутникове ТБ, холодильник, нові меблі, бойлер).

2-х поверхові дерев'яні котеджі: розрахований на 50 осіб, 2-3-4-х місні номери з усіма зручностями (холодна і гаряча вода цілодобово, в кожному номері кондиціонер, супутникове телебачення, холодильник, нові меблі, бойлер).
будиночки 3-4-х місцеві: зручності - на території бази, в будиночку меблі, підлоговий вентилятор, холодильник, супутникове телебачення (12 прог.).

Харчування: триразове, ресторанного типу.
Розташування: берег чистісінького моря - пансіонат впритул примикає до пляжу, екологічно чиста територія, поряд - страусина ферма, рибартелі та інше.

Продукти: рибні, м'ясні, молочні, фрукти, овочі безпосередньо від місцевого виробника.

Клімат: кількість сонячних днів у році максимальне по Україна, вище ніж в Криму, в т.ч. на ПБК. Море надзвичайно багате йодом, що особливо корисно для дітей.

Інфраструктура: на території пансіонату їдальня, бар, кафе, магазин, бібліотека, відеотека, настільний теніс, ігрові майданчики, в т.ч. для дітей, дитяча кімната з вихователем, фінська та інфрачервона сауни, дискотека, прокат, масажний кабінет, лікар, перукар.
Автостоянка: на території пансіонату охороною - 15 грн. за авто на добу.

Трансфер: зустрічаємо і відправляємо транспортом пансіонату відпочиваючих від ж / д станції Новоолексіївка (тут зупиняються всі поїзди кримсько-східного напрямку, такі на Сімферополь з Києва, Москви, Дніпропетровська, Донецька та ін), а також доставляємо щоденно своїм автотранспортом з Дніпропетровська і назад . Вартість проїзду з Дніпропетровська на пансіонат «Валок» в одну сторону комфортабельними мікроавтобусом - 100 грн. з людини, від ж / д станції Новоолексіївка - 150 грн. (За машину). 
Таких умов, з урахуванням низької ціни, більше не знайдете ніде, поспішайте стати постійним відпочиваючим пансіонату "Валок" - справжньої перлини коси Арабатська Стрілка.
Приємного Вам відпочинку!

Наша адреса: Україна, Херсонська область, Генічеський район, пос.Стрелковое, 53-й кілометр Арабатської стрілки, пансіонат "Валок".
Придбати путівку Ви зможете в туристично-оздоровчої асоціації «Відпочинок»: м. Дніпропетровськ, ул.Баррікадная 2, оф.23 (за рестораном «Репортер») та м.Київ, вул. Р. Окіпної 2, готель «Турист», офіс 2517 (ст. м. "Лівобережна").
Контактні телефони: 098 5613142, 056 3717272, 056 3716161, 044 5684446, 044 5684448.
Нагадуємо, що для дзвінків з Росії спочатку набирається код 8 1038, а потім номер телефону.

1 комментарий:

  1. База отдыха Гавайи предлагает всем желающим отдохнуть на Азовском море с ребенком, комфортно, спокойно, а главное - дещево. Зеленный ландшафт, экзотическая природа, чистое море и свежий воздух сделают свое дело, и вы уедете, не только хорошо отдохнувшими, но и в полном здравии.
    Особенно счастливы будут ваши дети. Ведь недаром Азовское море назвали лягушатником, или морем для детей, потому что больше никакое море так не подходит детям. Температура воды летом достигает 28 - 29 градусов, песчаное в меру пологое дно, чистый желтый горячий песок, пляж оборудованный лежаками, что может быть лучше для ребенка. Учитывая строительство аквапарка, которое заканчивается, отдых на море с детьми в Кирилловке, пользуется все большим спросом. Все больше семей предпочитает заграничному отдыху, отдых на курортах Украины. Одним из таких является Кирилловка. Кириловка - уникальный курорт. Приятно удивляет то, что в радиус двести километров нет промышленных предприятий. Поэтому отсутствуют выбросы в воздух. Азовськое море прогревается очень быстро уже в мае температура воды составляет - 19 - 20 градусов. Купальный сезон начинается в мае месяце и длится до октября месяца.
    В Кирилловке функционирует современный бальнеологический санаторий, который позволяет всем отдыхающим пойти курс лечения. Вдоль Федотовой косы приятно поражает недавно отстроеная новая асфальтированная дорога которая тянется вдоль лимана.
    База отдыха Гавайи предлагаем к Вашим услугам номара в современном отеле. Есть номера люкс, полулюкс, номера эконом класса.

    ОтветитьУдалить