суббота, 12 мая 2012 г.

Санаторне лікування в Словакії


Санаторне лікування в Словакії на термальних водах.

"Боляче дуже, боляче знову, біль настільки гостра, що не втерпіти!" "Що робити" Це легко виправити, якщо приїхати на курорт Спрінгс, Словаччина.

Для тих, хто стежить за своїм здоров'ям, отримає одну і туж пораду: "Профілактика захворювань має важливе значення для вашого здоров'я!" І це дійсно так. Чи замислювалися ви про скарби, які приховані на території Словаччини? Якщо так, то ви напевно знаєте, що в Словаччині діє неймовірна кількість мінеральних та термальних джерел з мінеральною водою, там діє якісне санаторне лікування.

Вибір великий, так що кожен відпочиваючий може обрати: активний відпочинок, лікувальні процедури, оздоровчі процедури, комплекс косметичних процедур, а також дієтичні заходи, спрямовані на втрату ваги. Під час відпочинку та оздоровлення ви маєте можливість відвідувати різні екскурсії по заповідних парках з лікувальною, мінеральною водою.

Лікувальні процедури особливо корисні для оздоровлення всього організму, а так само спрямовані на зцілення різних хронічних захворювань. Перед отриманням санаторного лікування, кожен пацієнт пройде первинне медичне обстеження. Що б поліпшити своє здоров'я більш якісно, ​​рекомендується оздоровчий курс тривалістю 28 днів.

Якщо ваші проблеми зі здоров'ям не настільки серйозні і ваше здоров'я не погіршується, ви можете спробувати зосередитися на відпочинок і розслаблення. Така оздоровча процедура триватиме три ночі, так що ваше тіло може розслабитися і зняти стрес.

Активний відпочинок - це зосередження на покращення стану здоров'я всього організму, очищенняі детоксикація організму. Фахівці курорту можуть запропонувати тематичний активний оздоровчий відпочинок, наприклад зосередитися на гольфі, зайнятися грою в теніс, здійснювати велосипедні прогулянки та інші спортивні заходи.

Курс схуднення призначений для людей, які переконано вважають, що вони мають надлишкову вагу, яким необхідно відпочити і активно рухатися в той же час.  Таким відпочиваючим призначаються оздоровчі процедури, і комплексне санаторне лікування спрямоване на втрату кілька кілограмів ваги, але, головним чином, всі заходи спрямовані на здоровий спосіб життя.

Відпочинок та розваги. Якщо ви віддаєте перевагу на відпочинку розвагам, і хочете гарненько розслабитися і відпочити, ви можете відвідати найбільший і найголовніший термальний парк, який відкритий круглий рік, Аквапарк Татраландія, який знаходиться в центрі Ліптова. Аквапарк Татраландія є найбільшим у Словаччині об'єктом для розваг і відпочинку в Словаччині, Чехії та Польщі, який працює цілий рік. Він розташований, в захоплюючому дух гірських пейзажах, на північному березі греблі Ліптовська Мара з видом на Захід і Низькі Татри.

Словаччина не є країною, яка може похвалитися своєю величезною територією, але вона по праву може по-справжньому пишатися своїми численними мінеральними джерелами, та своїм санаторно курортним лікуванням. Їх число становить близько 1500, і всі вони використовуються не тільки в якості цілющих джерел, але і для виробництва якісної мінеральної води. 

В Жиліні, один з найбільш затребуваних курортів – це  Тепліце.

У Словаччині є більш ніж 20 курортів, які користуються популярністю серед туристів зі Словаччини, а також у зарубіжних туристів. Ці люди прагнуть до поліпшення стану свого здоров'я, а іноді і повного відновлення сил і здоров'я. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий