воскресенье, 6 января 2013 г.

Рецепты супер


Салат із буряка з чорносливом


• Основні інгредієнти:
• 2 буряка середнього розміру
• 100 г майонезу
• 0,5 ст. очищених волоських горіхів
• 0,5 ст. чорносливу
• 1 ст. л. родзинок (за бажанням)

Чорнослив залити окропом і залишити на півгодини. Чорнослив нарізати невеликими шматочками. Волоські горіхи порубати ножем. Якщо ви вирішили використовувати родзинки, то їх треба замочити в окропі на 10 хвилин, злити воду і обсушити.

• Буряк відварити до м'якості, 40-50 хв. Буряк охолодити, очистити і натерти на крупній тертці.
• З'єднати буряк, горіхи, чорнослив і родзинки.
• заправити майонезом і перемішати.

Малосольна риба

Як приготувати з горбуші смачну солену рибу, яка за смаком нагадувала б сьомгу?

Інгредієнти: Філе горбуші, сіль, вода, о
лія  рослинна без запаху.

Процес приготування: Найкраще взяти рибу глибокої заморозки, до кінця філе можна не
розморожувати, оскільки так буде зручніше нарізати його. Рекомендується порізати філе риби на невеликого розміру шматочки, практично на один укус. Після цього приготувати соляний розчин, він повинен бути міцним, так щоб опущена в нього очищена картопля спливла. Приблизно 5 столових ложок на один літр води. 

Потім опустити шматочки риби в цей розчин витримати хвилин десять. Однак якщо ви забудете про рибу, і вона у вас пролежить навіть добу, то гірше від цього не стане. Тримати на холоді. Після цього рибу дістати і промити, обсушити. Потім перекласти в формочку і залити рослинною олією. Прибрати на холод на сорок хвилин. Все, риба готова.

Комментариев нет:

Отправить комментарий