суббота, 26 января 2013 г.

Як позбутися похмілля


Як швидко вилікувати похмілля? Перевірені способи на знаття похмілля і головний біль 

Похмілля, тобто криза вранці після вечірки з алкоголем - це комплекс неприємних симптомів, включаючи головний біль, спрагу, відчуття слабкості, запаморочення, нудоту і дуже погане самопочуття. Це наслідок зневоднення організму, в крові знижується рівень цукру, погіршується кровообіг, затримується нейтралізація продуктів розпаду алкоголю. Що робити? Як лікувати похмілля? 
-->

Як швидко позбутися похмілля?

Організм знає, що йому потрібно, коли вимагає рідини. У людини сушить з похмілля, тому що організм зневоднений. Таким чином, необхідно швидко заповнити відсутню рідина, і при цьому підвищити рівень цукру. Тому замість звичайної води на похмілля варто пити солодкий чай.

Деякі люди п'ють, розчинений у воді желе або рідкий кисіль. Неоціненним є томатний сік, який забезпечує калій витрачений організмом під час переробки алкоголю. Для того, щоб вилікувати похмілля варто також звернутися до мульті вітамінів, які містять вітамін "С", вітаміни групи «В». Цей вітамінний препарат допоможе організму впоратися з залишками алкоголю і продуктами його розпаду.

Варто також пити пакетик розчинного магнію. Рівень цього елемента різко падає під час вживання алкоголю, а це важливий фактор у функціонуванні багатьох процесів в організмі і його дефіцит дуже впливає на самопочуття людини.

Що не пити, під час похмілля

Кава - володіє сечогінною дією і, крім того, осушує організм, а це дуже шкідливо. Набагато кращою альтернативою є сік з капусти або огірків (велика доза вітаміну «С») і кефір (містить кальцій, який подається в помірних кількостях і сприяє засвоєнню магнію). Ні за яких обставин не слід пити спиртне, під девізом клин клином вибивають. Це тільки відстрочення відбування покарання на час.

Реальний спосіб позбутися похмілля - душ і міцний сніданок

Купання під душем працює на зняття похмілля, як гідротерапія на хвору голову і слабкість плоті. Температуру води потрібно підібрати собі індивідуально - одні вимагають холодний душ, інші приходять у себе під теплим душем або тоді, коли приймають контрастний душ, по черзі прохолодний і теплий потік води.
Після купання обов'язково треба щільно поснідати. У боротьбі з похміллям відмінно зарекомендувала себе, на наступний день, яєчня з хлібом або омлет або навіть тости з твердим сиром. Ці продукти підвищують рівень цукру і дають енергію для позбавлення від залишків алкоголю.

Прогулянка дуже добре лікує похмілля
На прогулянку потрібно виходити з повним шлунком. Нам потрібне свіже повітря і рух вони посилять кровообіг і травлення, і тим самим прискорить утилізацію метаболітів алкоголю. Якщо, незважаючи на всі ці способи, з похмілля голова не перестане боліти , можна врятуватися аспірином або ібупрофеном. Зрештою, скільки можна терпіти!
---------------------------------------------------------------------------------------------------



Как питаться для укрепления иммунитета - Читать далее....Какие продукты укрепляют иммунитет....

Что еще является причиной возникновения тромбофлебита читайте далее >>> Тромбофлебит нижних конечностей  как лечить....

Факторы укрепляющие здоровье человека - Читать далее >>>> Факторы укрепляющие здоровье человека....

Советы как понравиться парню… Читать далее>>> Советы как понравиться парню.... 

Типажи женщин, которые привлекают мужчин …  Бедра - пышные бедра действуют на мужчин, как магнит. Читать далее >>> Какой тип женщин нравится мужчинам....

Украинская женщина лучший экспортный товар…  Читать далее >>> Украинская женщина ....

--------------------------------------------------<
  
 




Конвертер валют
Конвертувати з:
Поміняти місцями
Конвертувати в:
Сума:

Комментариев нет:

Отправить комментарий