среда, 16 января 2013 г.

Как подчеркнуть женственность?


Так уже повелося, що більшість рекомендацій стилістів більше підходять молодим жінкам і жінкам більш зрілого віку. Про дівочу красі йдеться не так часто і не так часто можна зустріти "в мережі" поради для дівчат про те, як бути саме дівчатами, як використовувати той швидкоплинний козир - юний вік, свіжість і наївність. Як не виглядати "тіткою", але в той же час підкреслити свою жіночність розповідає майстер салону краси "Персонель" Мякутина Ірина.

Прикраси
Довгі роки вважалося, що максимум, що може собі дозволити школярка - це тонка ланцюжок з маленьким кулончиком та непомітне колечко. Однак нинішні дівчата завжди налаштовані на те, щоб кинути виклик суспільству, так що сучасних підлітків не влаштують скромні прикраси, тим більше в "особливих випадках"! Так і мода в цьому сезоні на їх стороні, так як зараз актуально носити яскраві, помітні прикраси великих розмірів.

-->

Великі аксесуари виглядають справді цікаво, якщо вписуються в один із двох стилів: нео-дизайн геометричної форми або, навпаки, прикраси під старовину. Навіть біжутерія, що імітують золото і перли, зараз не вважаються вульгарною. В якому стилі вибрати аксесуари - нехай кожна дівчина вирішує для себе сама, але багато в чому це рішення повинне залежати від обраного способу. Це може бути й безневинна фея, і фатальна жінка-вамп. І прикраси зіграють у створенні цього образу не останню роль нарівні з тканиною, з якої пошита сукня, зачіскою та макіяжем.

Макіяж
Для бездоганного макіяжу юної діви необхідні чотири важливі складові: рівна туш на верхніх віях, прозора пудра лише для надання особі матового відтінку, натурального кольору рум'яна і блиск для губ, прозорий або природних відтінків. Дівчатам завжди краще віддати перевагу природний макіяж, який лише приховає недоліки підліткової шкіри. І, мабуть, єдине, що дійсно варто підкреслити і виділити - очі.

Аксесуари
Як ні крути, а сумочка потрібна будь-якій дівчині - навіть на розважальних заходах, а вже тим більше після виходів у світ. Адже куди-то потрібно покласти пудреницю, дзеркальце, блиск для губ і мобільний телефон. Зручно, якщо сумочка буде на шнурку, ремінці або невеликий ланцюжку - інакше її постійно доведеться тримати в руках, що набридне досить швидко. У питаннях дизайну модниці можуть вибирати між суворої класикою і яскравою обробкою з різноманітними декоративними деталями, якщо вони будуть вписуватися в загальний зовнішній вигляд сукні та вибраних прикрас.


Особливу увагу варто приділити шарфику або палантину. Тканина можна вибирати між шовком і тафтою, шифоном і кашемір. Шарфик може бути розшитий бісером або усипаний стразами. Головне, щоб він гармоніював із сукнею і при цьому був досить легким і компактним - тоді його можна і в сумочку заховати, коли не потрібен, і на плечі накинути, якщо раптом стане прохолодно.


Якщо у вас є якісь питання або просто хочете поекспериментувати - ласкаво просимо на консультацію. Досвідчені стилісти зможуть підкреслити найбільш виграшні риси вашої зовнішності і надійно сховати недоліки. В той же час майстер високого класу ніколи не зробить з мило
ї дівчати "солідну даму з куделями". Ми намагаємося стежити за останніми тенденціями світової моди, використовуємо в роботі сучасні, нові та цікаві кошти як для укладки, так і для фарбування волосся. А якщо Ви захочете, ми з задоволенням підкажемо, як повторити салонну зачіску в домашніх умовах.
Читать далее >>>> Как подчеркнуть женственность?

Стильный Макияж от Меган Фокс - так же как и любой классический макияж есть для дневного выхода и для вечернего выхода Читать далее Макияж от Меган Фокс
Что ты не должна говорить мужчине ни прикаких обстоятельствах – Читать далее Что нельзя говорить мужчине

Десять  советов для женщин, как соблазнить любого парня… Читать далее Советы как понравиться парню….

Типажи женщин, которые привлекают мужчин … Читать далее Какой тип женщин нравится мужчинам

Комментариев нет:

Отправить комментарий