суббота, 16 июля 2011 г.

Отдых в Египет с детьми

Отдых в Египет с детьми


Хургада – это известный и популярный туристический курорт, расположенный на востоке Египта, на побережье Красного моря. Курорту Хургада есть что предложить, как для взрослых, так и для детей. Курорт Хургада - это гарантия отличной погоды: жаркие дни в течение всего лета,  и кристально чистого и теплого моря.  Курорт идеально подходит для каждого.

В Хургаде богатая туристическая инфраструктура, сравнима, разве, что  с такими странами, как, например, Кипр. В Хургаде чудесный климат, прекрасные пляжи, необычно красивые корраловые  рифы - все это делает Хургаду конкурентноспособной на рынке туристических услуг.
Египет является страной с множеством развлечений, начиная от осмотра достопримечательностей страны, ее  прекрасных песчаных пляжей для любителей загара, и заканчивая нырянием и подводным плаванием в теплом Красном море.

Хургада часто посещаемая туристами. Это отличное место для всех.  Хургада как курорт может предложить много развлечений для взрослых и детей. При жаркой устойчивой погоде, когда температура достигает 30 °C, все окунаются в   кристально чистые воды Красного моря,  и загарают, уютно устроившись среди пальм.
В Хургаде  множество возможностей для активного отдыха. Например, подводное плавание и ныряние, или с наслаждением наблюдать за морской жизнью  с поверхности воды. 


Прекрасный отдых для детей подростков – это ныряние в маске, в ластах и с трубкой. Дети получают огромное  удовольствие!
Хургада является раем для дайверов, она впечатляет своими красивыми коралловыми рифами. Это место идеально подходит для продвинутых дайверов, и для новичков. Для новичков организовуют занятия по дайвингу, после чего, дети ныряют лучше профессионалов.

Очень хороший отдых для детей  подростков езда на  внедорожных автомобилях Jeep Safari или на  квадрациклах в пустыне.

Гостиничная инфроструктура Хургады чрезвычайно развита. Туристы и гости Хургады, приехавшие на отдых в Египет с детьми, проживают в гостиницах высокого уровня.  Большинство  отелей обслуживают роскошные курорты, и предлагают отличные условия для отдыха.




4 комментария:

  1. Гостиничная инфроструктура Хургады чрезвычайно развита. Туристы и гости Хургады, приехавшие на отдых в Египет с детьми, проживают в гостиницах высокого уровня. Большинство отелей обслуживают роскошные курорты, и предлагают отличные условия для отдыха.

    ОтветитьУдалить
  2. Відпочинок в Єгипті відгуки туристів

    Єгипет може бути й гарна країна, але вона дуже брудна, що сприяє розвитку шкідливих бактерій, які особливо небезпечні для відвідувачів, які не звикли до місцевих умов.

    Більшість людей, які відвідали Єгипет, розповідають, що це дуже цікавий і привабливий регіон, але країна Єгипет - дуже брудна. Скрізь повно пилу, сміття і бактерій, Єгипет пропонує туристам нехай невеликі незручності, однак вони теж дуже небезпечні. Найпопулярніше захворювання, яке часто вражає туристів, носить, може бути трохи глузливе, назва - помста фараона. Це захворювання може ефективно руйнувати і псувати настрій і відпочинок. Воно стала прокляттям багатьох людей, які відвідують Єгипет. За статистикою, найбільше це захворювання вражає чоловіків, проте це жодним чином не говорить про те, що будь-яка жінка приїхала до Єгипту, в місцевих умовах, могла б почувати себе в безпеці і ігнорувати проблему. Хоча жінки дещо менш вразливі до тяжких симптомів хвороби, ніж статистичний чоловік, але жінкам все одно доведеться застосовувати ті ж профілактичні заходи, що й чоловіки, тому що різниця в захворюваності між чоловіками і жінками є досить незначною.

    Симптоми хвороби помста фараона, це сильні черевні болі, діарея, блювота, лихоманка, і підвищена температура, яка може бути дуже високою, навіть вище 40C, яка є небезпечною для життя. Це захворювання викликають бактерії поширені в Єгипті. Вони, скрізь, і в воді, і в їжі, та й сам Єгипет, як я вже говорилося жахливо брудний.

    Як можна запобігти і уникнути хвороби при поїздці до Єгипту?

    Якщо ви збираєтеся відвідати Єгипет, то ви повинні в першу чергу на місці організувати безпечне проживання та максимальне дотримання особистої гігієни. Крім того, ви не повинні ні за яких обставин пити водопровідну воду, ви можете заразитися мікробами з води випадково у ванні або в басейні або в море. Пити потрібно тільки воду в пляшках, навіть зуби чистити і умиватися потрібно тільки водою з пляшок. Пам'ятайте, що Єгипет - це не Європа, тут вода сповнена шкідливих мікроорганізмів, і сприяє розвитку мікробів місцевий теплий клімат. Перебуваючи в Єгипті, харчуватися потрібно тільки продуктами пройшли термічну обробку, це смажена або варена їжа.

    Дотримання вищевказаних рад не дають вам великої впевненості в тому, що ви не потрапите в проблемну ситуацію, і не будете розчаровані Єгиптом. Для більшої впевненості і полегшення ознак хвороби, можна придбати в аптеці препарат Antinal, але на жаль він не всім допомагає. В умовах гострого захворювання необхідно звертатися до лікаря, який для лікування хвороби пропонує крапельницю з сумішшю антибіотиків.

    ОтветитьУдалить
  3. Лише кілька годин польоту відокремлюють Вас від найдавнішої країни фараонів - казкового Єгипту, де м'який теплий клімат цілий рік. Казкові міражі та заходи сонця над барханами безкрайніх пустель, зелені перлини оазисів, широкий асортимент пам'ятних сувенірів і творів народного мистецтва, доброзичливий і гостинний народ.

    Два найбільш відомі курорти Єгипту - Хургада і Шарм-ель-Шейх запропонують Вам проживання в комфортабельних готелях, де все передбачено для якісного відпочинку. Просторі номери готелів обладнані всім необхідним, а великі зелені території готелів з дитячими басейнами, ігровими майданчиками та міні-клубами оптимально підходять для сімейного відпочинку з дитиною.

    У Хургаді Вас і Вашу дитину чекають прекрасні піщані пляжі зі спокійним входом в море. Зовсім маленькі діти можуть гратися і бігати по чистому піску хоч цілий день, без ризику поранити ноги.

    Зате в Шарм-ель-Шейху, не віддаляючись від власного пляжу Вашого готелю, Ви зможете показати своїй дитині розмаїття підводного світу, різноколірні корали, різноманітних риб і всіляких морських мешканців. Навіть діти 4-5 років, з маскою, трубкою і ластами захоплено вивчають мешканців моря всього в декількох метрах від берега.

    Для батьків з дітьми-школярами в Єгипті багато цікавих екскурсій. Вашим дітям буде цікаво і корисно відвідати такі перлини Єгипту, як найдавніші міста - Каїр і Луксор, побачити знамениті Піраміди і Сфінкса, величний Карнакський храм і Долину царів. Запишіть цікаву інформацію, а також враження Вашої дитини в блокнот або на диктофон, зробіть фотографії, і на найближчих уроках історії Ваші син або дочка порадує вчителя і однокласників захоплюючим розповіддю про життя Стародавнього Єгипту.

    Ми будемо раді відповісти на всі Ваші питання щодо відпочинку в Єгипті, надамо Вам всю необхідну інформацію по турам в цю країну і організуємо Ваші поїздку до Єгипту з дітьми.

    ОтветитьУдалить
  4. Хочу поділитися своїм першим досвідом відпочинку з дитиною (2 р. 8 м) на Майорці. В поїздку нас вирушило 4 дорослих (я, чоловік, мої батьки) і дитина. Так як батьки займалися всіма документами для подорожі, а живуть вони в Чебоксарах, то користувалися послугами турагентства «Наталі-Турс» (особисто у нас до них нарікань не було, все в строк, на місці зустріли, все пояснили, а при відльоті всю реєстрацію був представник фірми, який пояснював куди здати коляску, де оформити tax-free, де запакувати валізи, загалом, не було якогось нервування).
    Летіли ми туди компанією Трансаеро. З собою брала для дитини соки, фрукти, воду, нічого не відібрали ні туди, ні назад, єдине, що цю сумку я несла сама на всіх контролях, і на руках була дитина, може бути, тому питань не було. Коляску, коли летіли туди, запаковували, оскільки боялися, що можуть поламати колеса, назад не встигали, тому здали так, нічого не поламали, але я бачила, що мами в яких дітки поменше, здавали коляски стюардесам, потім по прильоту у них забирали.
    Виліт у нас був в 9 ранку по Москві тому встали ми в 5, дитина в 10 годин заснла у літаку і прокинулася тільки перед посадкою, під час посадки ми читали улюблену книжку і давали жувальну цукерочку, але все одно на вушка він мені показував, мовляв болять. Перед кожним вильотом я закапувала Називин (за 30 хвилин до вильоту). Зворотньо нам трохи не пощастило, страйкували французи, і ми просиділи цілу годину в літаку, в літаку було багато маленьких діточок, багато крику, тому проспав він у нас всього 2 години, решта 2,5 години розважали книжками (новими), малювали і дивилися новий диск мультиків (брали з собою переносний DVD). До речі DVD нас виручав і під час вечері в ресторані готелю, так як дитина у нас непосидюча.
    Відпочивали ми в готелі Barcelo Cala Vinas 4 зірки. З відпочиваючих були: іспанці, португальці, англійці і росіяні. Знаходиться готель в бухті, тому пляж не великий, але в цьому то і вся принадність, якщо ти відпочиваєш там з дитиною. Пляж піщаний, море метрів 10 не глибоке, далі вже глибоко, прозора вода, але найголовніше, на мій погляд, немає вітру, і ніхто з діточок, які плавали в морі, а не в дитячому басейні, не кашляли.
    Батьків з дітьми відпочиває багато, тому на пляжі бурхливе дитяче життя, з усіма складовими, криками, сміхом, плачем, так що тим хто хоче спокійно полежати і відпочити в тиші не рекомендую їхати туди. Читала відгуки, що іноді при вітрі в цю бухту приносить сміття з моря, дійсно у нас так було 2 рази, що тут можна сказати, по-перше, його прибирають, по-друге, є спуск зі скель, де сміття немає, але з дітьми там не спустишся, крутувато, по-третє, були з чоловіком на сусідньому пляжі в містечку Санто-Понсо, там теж був вітер з моря і таке ж сміття.
    Харчування в готелі для дорослих нам сподобалося, різноманітне, багато морепродуктів, фруктів, ну і ми не прівереди, для дитини ситуація гірша, багато фастфуду, рада була що взяла з собою розчинну кашу. У сусідньому магазині продають банкове пюре, в основному Нестле і Хіп, але вибір не багатий, так що раджу брати з собою. Відмінна дитяча анімація, і для маленьких діточок і для тих, хто постарше. Щовечора міні-диско, танцюють з клоуном, приходить зебра, у нас не особливий танцюрист, але щовечора ходив плескати і витріщатися.
    Брали машину на 4 дні Форд Фокус універсал з дитячим кріслом вартість 240 євро. З дитиною в основному купалися на морі з розважальних вилазок їздили в Катманду (перевернутий будинок в Магалуфе) наш малюк злякався, дорослим сподобалося, дітлахи постарше будуть в захваті. І ще їздили самостійно в акваріум на машині. Приїхали за 2 години перед закриттям, народу було мало, нам було достатньо такої кількості часу, дитина в захваті, стільки рибок, ну а взагалі, там є крісла перед акваріумами, можна посидіти, подумати і помріяти. От і все, що хотіла розповісти. Рекомендую відпочивати на Майорці і взагалі рекомендую відпочивати з дітьми і не боятися цього.

    ОтветитьУдалить