пятница, 22 февраля 2013 г.

Як вибрати джинси?


Як вибрати джинси. Поради від сучасної жінки



Чи знаєте ви жінку, яка не має, принаймні однієї пари джинсів? Їх носять навіть наші бабусі! Більшість жінок має їх у шафі, принаймні кількох фасонів, або навіть кілька пар. Вибір фасонів настільки великий, що більшість жінок відчуває потребу купити нові джинси, як правило, для різноманітності, хоча носить сучасні і модні джинси.




Не завжди, однак, мода підказує правильний вибір штанів. Кожна жінка повинна знайти свій стиль і дотримуватися його. Джинси, це найбільший союзник сучасних модних і стильних жінок, але вони можуть стати ворогом номер один якщо підібрані не по фігурі.
Мода модою, але найцінніше, коли жінка знає свої недоліки, і підбирає джинси з урахуванням переваги і недоліки своєї фігури. Цього принципу повинна дотримуватися кожна жінка і їм керуватися при виборі наступної пари потенційно улюблених штанів. Розглянемо найбільш популярні типи жіночої фігури, а також можливості приховати свої недоліки й підкреслити свої переваги у своїх власних інтересах. 

Фігура із силуетом "А"

Такий силует є найбільш поширеною фігурою багатьох жінок. Характеризується досить вузькими, іноді звисаючими плечима, широкими стегнами, іноді, на жаль, з невеликими грудьми і трохи видатним животиком. Трагедія? Немає ніякої трагедії, це нормальний тип жіночої фігури.
Ось про що повинні пам'ятати дівчини:
Джинси мають бути вузькими, але не відвертими.
Найкраще із заниженою талією.
Без ременя, можливо, з невеликим і вшитим поясом.
З простим дрібним швом.
Без кишень позаду або з кишенями, розташовані близько один до одного.
З невеликими кишенями на стегнах, розташованими прямо під поясом, щоб відвернути увагу від верхньої частини фігури.
Ремінь повинен перебувати між низькою лінією талії і стегон. Виключені невеликі накладні кишені, на сідницях і великі кишені з боку або на стегнах. Джинси ковбойки геть з вашого гардеробу.



Кращий фасоном будуть бедровки з простими штанинами, які оптично врівноважують "важкий" верх. Пам'ятайте, однак, що не можуть бути занадто вузькі джинси в стегнах. Подібний баланс іноді забезпечать модні минулого дзвони.

Якщо прийде вам в голову не зовсім вдала ідея купити джинси довжиною вище щиколотки, краще її залишити. Якщо ви не можете втриматися, виберіть довгі брюки з простими штанинами, які закінчуються прямо на щиколотках.
Якщо у вас велика попа бажано вибрати джинси:

з широкими штанинами - для балансу;
з поясом на стегнах;
з низькою талією, яка оптично розділяє сідниці в поперечнику, зменшуючи їх удвічі;
Остерігайтеся штанів:
високих і щільних в стегнах;
звужених до низу;
зі складками спереду, які, безумовно, непривабливо виглядати на повній сідницях.

Короткі ноги. Купуйте штани, які характеризуються:

- розширеними штанинами (і носіть їх тільки з туфлями на підборах, які продовжують ваші короткі ніжки);
- краще штани фасону дзвони, якщо мода на це дозволяє (широкі штанини не дозволять нікому здогадатися, де кінчається талія, і починаються ноги).

Забудьте про:

брюки рыбачки;
трубах;
брюках з високою талією - так вони подовжують спину, підкреслюючи низьке розташування попи.




Носіть штани і туфлі одного і того ж кольору, краще всього туфлі з гострими шкарпетками. Ця проста процедура призведе до того, що ви отримаєте кілька сантиметрів зросту.

Животик
Для Вас представлені джинси:
що застібаються збоку на блискавку, які не створюють складочки і не привертають уваги до талії;
штани із заниженою талією. І великі у розмірі на один номер не більше. Парадоксально, але в дуже вільних штанях ви будете виглядати мелковатой.
з заниженою лінією талії трохи попереду.

Забудьте про:
підходящих бедровках
трубах, які підкреслюють контраст вузькому низу і круглому вершині.
Поради для всіх
Пам'ятайте, що незалежно від дефектів (і переваг!) вашої фігури є речі, які допомагають і заважають всім.

Перша з них - це колір - як правило, тільки дуже маленькі дівчинки добре виглядають у світлих брюках. Купуйте темні, так буде безпечніше.

- Остерігайтеся горизонтальних обробок і оборок навколо попи і талії, - якщо у вас дійсно дуже вузькі стегна. Візерунки та оздоблення тільки вертикальні!



Якщо побачите фотографію цієї дівчини, то ви зрозумієте мене.
Читати далі >>> Нарощені вії...

Ці стомлюючі і незручні нарости це не що інше, як папулезные зміни на шкірі, називається інакше бородавки. Їх поява викликають віруси, і заразитися можна в дуже простий спосіб.Читати далі Як позбутися бородавок

Тому для стимуляції росту волосся можна підстригати їх кінчики під час зростаючого Місяця. Читати далі.. Відновлення волосся

Це є надзвичайно важливою умовою, так як при інтенсивному кольорі, неправильне використання тіней, може призвести до ефекту синці під очима. Читати далі >>> Макіяж для голубих очей

Типажи женщин, которые привлекают мужчин …  Бедра - пышные бедра действуют на мужчин, как магнит. Читать далее >>> Какой тип женщин нравится мужчинам....


Образование в Польше

Комментариев нет:

Отправить комментарий