вторник, 5 февраля 2013 г.

Робота з windows 7

Оптимізація системи і робота з windows 7 
Час летить невблаганно і те, що вчора було досягненням техніки, сьогодні вже історія. Так і з Windows ХР скільки б ми не хвалили систему, а йти в ногу з прогресом доведеться, значить доведеться переходити на чергову розробку операційної системи - Windows 7. Відгуки про роботу системи дуже суперечливі, одні хвалять, інші лають, баланс приблизно по 50% негативних і стільки ж позитивних. Ті, що ганьблять, ганьблять складності в оптимізації роботи операційної системи Windows 7, складності в настройках, низьку швидкість деяких процесів, і відсутність деяких звичних опцій до яких звикли до Windows ХР.


--> В інтернеті знайдеться все, так що будемо лазити і шукати корисну інформацію з оптимізації операційної системи Windows 7, її налаштування.
Ті, що хвалять Windows 7, хвалять оформлення, яке заслуговує на всілякі похвали, хвалять за пристойні апаратні ресурси, за те, що закладена можливість працювати з анімацією в максимальному обсязі. Однак підвищена можливість роботи з анімацією призводить до загальмованості операційної системи.

Для просунутих користувачів, які цінують високу продуктивність комп'ютера, і швидкість його роботи така загальмованість явно дратує, так як є суттєвою перешкодою в їх роботі. Тому, наводжу деякі рекомендації щодо підвищення швидкодії операційної системи Windows 7 шляхом відключення деяких необов'язкових функцій.

Для цього заходимо через «Пуск» >>> Панель управління >>> Система і безпека» і >>> «Система» >>> «Додаткові параметри системи» >>> «Швидкодія» знайти «Параметри». У діалоговому вікні «Параметри швидкодії» можна відключити деякі вами не використовуються настройки та параметри, однак потрібно бути дуже обережним, відключати тільки те, що знаєте і в ніж упевнені.
Ці налаштування значно поліпшать швидкодія операційної системи.
Наступний спосіб підвищення продуктивності комп'ютера з ОП Windows 7, це оптимізація «жорсткого диска».

Нагадаю, що в операційній системі Windows ХР оптимізація жорсткого диска виконувалася за замовчуванням«. На операційній системі Windows 7 ця функція відключена з незрозумілої причини. Тому для поліпшення роботи комп'ютера і підвищення його продуктивності можна провести ряд нескладних налаштувань. А саме: Через «Пуск» >>> Панель управління >>> «Диспетчер пристроїв». У вікні, що відкрилося, вибираємо «Дискові пристрої», далі знаходимо опцію «жорсткий диск» і клацаємо на «Властивості», переходимо на вкладку «Політика» і ставимо галочку «Вимкнути очищення буфера кеша.....». Все...

Також підвищує швидкість роботи комп'ютера мінімальна наявність програм в треї. Для цього необхідно прибрати з «автозавантаження» все не використовувані програми. Таку оптимізацію проводимо вручну. 


Натисніть комбінацію клавіш Win + R, відкривається вікно, куди вводимо msconfig, далі відкриваємо вкладку «Автозавантаження» і знімаємо галочки з тих програм, які ви не використовуємо.
Навіть після таких нескладних комбінацій операційна система Windows 7 значно прискорить свою роботу і підвищить свою продуктивність.









САМЫЕ КРАСИВЫЕ ПЛЯЖИ В МИРЕ В ПОРТУГАЛИИ.  Читать далее Самые красивые пляжи в мире

Як швидко вилікувати похмілля? Перевірені способи на знаття похмілля і головний біль Читать далее Як позбутися похмілля ….

Что нельзя   говорить мужчине если хочешь ему понравиться.  Читать далее Что нельзя говорить мужчине

Я рад, что у меня интересная профессия, и хорошая высокооплачиваемая работа, Работа и учеба в Польше

Значение мужских  и женских половых гормонов  Читать далее >>> Мужские  и женские половые гормоны...

Типажи женщин, которые привлекают мужчин пышные бедра действуют на мужчин, как магнит. Читать далее >>> Какой тип женщин нравится мужчинам....

Стильный Макияж от Меган Фокс - так же как и любой классический макияж есть для дневного выхода и для вечернего выхода…  Читать далее >>>Макияж от Меган Фокс

Что ты не должна говорить мужчине ни при каких обстоятельствах – Читать далее >>> Что нельзя говорить мужчине....

Комментариев нет:

Отправить комментарий