понедельник, 4 февраля 2013 г.

Душові кабіни переваги


Переваги заміни ванни душовою кабіною

У малогабаритних квартирах у будинках, побудованих в шістдесяті роки двадцятого століття, ванні кімнати не відрізняються великими розмірами. Найчастіше, для того, щоб поставити пральну машину, в них доводиться прибирати раковину, а до ванної підходити боком.

Щоб збільшити корисний простір багато власників такого житла приймають рішення: замінити стандартну чашу ванни душовою кабіною. Тим більше, достоїнств у останньої предостатньо: істотна економія місця, гігієнічність і економна витрата води. 



А додаткові функції дозволяють досягти того ж розслабляючого ефекту, який пропонують кращі ванни з гідромасажем, для цього в стінки монтуються спеціальні форсунки, з яких під тиском подаються спрямовані струмені води. У дорогих моделях є програми, які можна задавати - форсунки будуть повертатися, змінюючи режим масажу, подаючи поперемінно гарячу і прохолодну воду.

По конструкції душові кабіни можуть бути моноблочными і збірними. Перша монтується як єдина система, друга складається з декількох деталей, які можна вибрати, керуючись особистими перевагами. Як правило, в комплект входять піддон, двері та стінки, які найчастіше бувають розсувними.

Піддон може бути зроблений з різних матеріалів, причому кожен з них має свої переваги і недоліки. Чавун відрізняється міцністю, але досить довго нагрівається. Сталевий піддон, в який ллється вода, буде гриміти на всю квартиру, керамічна - коштує дорого, та ще і крихкий - впала на нього пляшка з шампунем може привести до появи тріщин і відколів. Сучасний акрил вимагає наявності спеціального каркаса. Тому, вибираючи піддон, подавайте до нього наступні вимоги: міцність та стійкість до пошкоджень, привабливий зовнішній вигляд, висока швидкість нагріву і, що особливо важливо, якщо кабіною будуть користуватися літні люди або діти - антиковзне покриття.

Що стосується стінок і дверей, випускаються моделі з каркасом і без нього. У першому випадку в алюмінієвий каркас вставляють скляне або пластикове полотно, а ось для виготовлення безкаркасних конструкцій використовують виключно загартоване скло. Залежно від якості матеріалу він може бути прозорим або кольоровим, рівним або візерунчастим, у дорогих моделях використовують спеціальне покриття, завдяки якому на склі не залишаються розлучення після висихання потрапили крапель води.

Комментариев нет:

Отправить комментарий